Фирмата е с основен предмет на дейност ремонт на дограма – алуминиева и PVC. Екипът ни е съставен от професионалисти, които са с дългогодишен опит в областта на ремонта и сервиза на всякакъв вид дограма. Разполагаме с напълно оборудвана сервизна база за извършване на ремонтните дейности.

Нашите специалисти извършват посещения на място, диагностицират и отстраняват проблема още в рамките на посещението, ако повредата го позволява. Бързината и ефективността са основните ни ангажименти, които поемаме пред всеки клиент. Притежаваме специализирани автомобили за транспортиране на алуминиеви и PVC профили, стъклопакети и витрини.

Съвременните PVC прозорци издържат много дълго време, от 20 до 40 години. За да си осигурите такъв живот на дограмата е необходима правилна експлоатация и редовна грижа за всички елементи от дограмата. Но каквито и усилия да се положат само компетентният и квалифициран ремонт на дограмата ще удължи експлоатационният им живот за още много години. Необходимо е да се предприемат редица мерки във времето, така че пластмасовите прозорци да се запазят в отлично състояние.

Ако се нуждаете от специалисти в областта на ремонта на дограма – алуминиева и PVC, не се колебайте да се обърнете към нас.

Нашите Партньори

ИМАТЕ НУЖДА ОТ РЕМОНТ НА ДОГРАМА?
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС